Close

Dags för årsmöte!

Den 21 mars kl 19.00 är det åter dags för årsmöte i Sandvikens båtsällskap. Vi träffas även denna gång i Sandviksgården. Anmäl ditt deltagande till sekr@sandvikensbatsallskap.se Välkomna!

Read More

Planering inför säsongen

Ett nytt år och dags för att planera båtplatser inför kommande säsong. För er som har permanenta platser har ett utskick gjorts angående hur ni kommer utnyttja platsen i år som vi önskar att ni besvarar.

Read More

Upptagning bommar pir och bryggor

Den 15/10 är det upptagning av y-bommar på piren. Den 22/10 är det bryggornas tur att få bojar och bommar klara för vintern. Separat kallelse till berörda arbetsdeltagare kommer av respektive bryggbas. Vill du ligga kvar på platsen efter upptagningen så kontaktar du respektive bryggansvarig.

Read More

Arbetsdag höst 23/9

Hösten närmar sig snabbt och det är åter dags för höstens arbetsdag. Vi startar som vanligt kl 8 med samling vid klubbstugan. På agendan står sedvanlig klippning och rensning av området samt lite gräv- och måleriarbeten. Meddela om du kommer delta till sekr@sandvikensbatsallskap.se

Read More

Vill du prova segla?

Vill du prova att segla optimistjolle? Vi anordnar seglingar varje söndag klockan 16.00 – 18.00 med start den 5 juni och fram till midsommar. Vi fortsätter i början av augusti och har avslutning i mitten av september.  Vi har ett antal Optimistjollar samt en större Jofa Triss Giggen att segla med och flytvästar att låna […]

Read More

Årets första arbetsdag!

Sommaren närmar sig snabbt och den 21/5 kl 8 kör vi igång årets första arbetsdag! På agendan står som vanligt sedvanligt röjande på området, klippning av buskar och sly, sjösättning av jolleramp mm. Svara gärna på utskickat mejl om du kan delta på vårens arbetsdag, Önskar du hellre bidra med gräsklippning under året så kontakta […]

Read More

Sjösättningsdags!

Den 14 maj kl 8.00 kommer kranbilen för sjösättning för de båtar som är uppsställda på området. Vi hoppas som vanligt på sol, 20 grader varmt och vindstilla. Välkomna!

Read More

Y-bommar och bojar bryggor, vågbrytare och pir

Den 23 april kommer Brygga Öst och Väst iordningställas för säsongen. Medlemmar som ska hjälpa till med detta kommer att kallas separat av respektive bryggansvarig. Den 24 april är det dags att göra samma sak på pir/vågbrytaren. Separat kallelse kommer till berörda medlemmar som ska delta.

Read More

Dags för årsmöte!

Den 29 mars är det så åter dags för årsmöte i Sandvikens båtsällskap. Mötet sker i år i Sandviksgården kl 18.30. Anmäl dig genom att svara på utskickat mejl.

Read More