Close

Arbetsdag Höst 23/9

Nu är det åter dags för höstens arbetsdag Vi träffas den 23/9 kl 8.00 för genomgång av arbetssysslorna för dagen. Sedvanliga uppgifter såsom klippning, röjning och iordningställande inför vintern står på agendan. Anmäl ditt deltagande genom att svara på utskickat epostmeddelande. Välkomna!

Read More

Vårens arbetsdag!

Den 27/5 är det dags för vårens arbetsdag i Sandvikens båtsällskap. Vi träffas kl 8 vid klubbstugan för genomgång av dagens arbetsuppgifter. Meddela om du kommer att delta genom att svara på utskickat mejl. Önskar du bidra med annat arbete såsom ex vis gräsklippning mm så hör av dig till sekreteraren. Välkomna!

Read More

Säsongen är igång!

Nu är bryggor och pir iordningställda för säsongen, så fritt fram att sjösätta alltså. Arbete pågår dock på platserna 101-106 på piren, så där får vi lugna oss lite med sjösättningen.

Read More

Dags för årsmöte!

Den 21 mars kl 19.00 är det åter dags för årsmöte i Sandvikens båtsällskap. Vi träffas även denna gång i Sandviksgården. Anmäl ditt deltagande till sekr@sandvikensbatsallskap.se Välkomna!

Read More

Planering inför säsongen

Ett nytt år och dags för att planera båtplatser inför kommande säsong. För er som har permanenta platser har ett utskick gjorts angående hur ni kommer utnyttja platsen i år som vi önskar att ni besvarar.

Read More

Upptagning bommar pir och bryggor

Den 15/10 är det upptagning av y-bommar på piren. Den 22/10 är det bryggornas tur att få bojar och bommar klara för vintern. Separat kallelse till berörda arbetsdeltagare kommer av respektive bryggbas. Vill du ligga kvar på platsen efter upptagningen så kontaktar du respektive bryggansvarig.

Read More

Arbetsdag höst 23/9

Hösten närmar sig snabbt och det är åter dags för höstens arbetsdag. Vi startar som vanligt kl 8 med samling vid klubbstugan. På agendan står sedvanlig klippning och rensning av området samt lite gräv- och måleriarbeten. Meddela om du kommer delta till sekr@sandvikensbatsallskap.se

Read More

Vill du prova segla?

Vill du prova att segla optimistjolle? Vi anordnar seglingar varje söndag klockan 16.00 – 18.00 med start den 5 juni och fram till midsommar. Vi fortsätter i början av augusti och har avslutning i mitten av september.  Vi har ett antal Optimistjollar samt en större Jofa Triss Giggen att segla med och flytvästar att låna … Läs mer

Read More

Årets första arbetsdag!

Sommaren närmar sig snabbt och den 21/5 kl 8 kör vi igång årets första arbetsdag! På agendan står som vanligt sedvanligt röjande på området, klippning av buskar och sly, sjösättning av jolleramp mm. Svara gärna på utskickat mejl om du kan delta på vårens arbetsdag, Önskar du hellre bidra med gräsklippning under året så kontakta … Läs mer

Read More