Close

21 mars 2024

Ungdomssegling

När våren närmar sig blir det också dags att planera för sommarens ungdomssegling. Vi har lite brist på funktionärer och för att säkerställa att det blir en lärorik och givande upplevelse vill vi involvera er föräldrar mer i verksamheten.

Vi planerar därför att hålla en kort introduktion för föräldrar inför den första seglingen där ni kommer att få lära er grunderna i segling, bekanta er med vår utrustning, ta del av säkerhetsrutiner och såklart lära känna varandra. Detta kommer inte bara öka förståelsen för seglingen hos er föräldrar utan även skapa en tryggare och mer givande miljö för våra ungdomar. För er som redan har erfarenhet blir det ett utmärkt tillfälle att dela med sig.

Vi hoppas såklart även att väcka intresset för segling hos fler vuxna. Klubben har en Triss Giggen, en lite större segeleka, som medlemmar får låna utan kostnad. Här finns ett utmärkt tillfälle även för er utan egen båt att få uppleva segling på Bråviken.

Datum och detaljer för introduktionen kommer att meddelas inom kort. Vi ser fram emot att träffa er och tillsammans skapa en minnesvärd seglingsupplevelse för våra ungdomar!

Vänliga hälsningar, Sandvikens Båtsällskap – Ungdomssektionen